KAPSAMIMIZ
Bu politika, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TS EN ISO ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TSE-Hizmet Yeterlilik Belgesi gerekliliklerini ve “Kendi ve Müşteri Tesisinde Yemek Üretimi, Sunumu ve Personel Temini”ni kapsar.
EYS (Entegre Yönetim Sistemleri) POLİTİKAMIZ
Kuzey Mutfak olarak;
- Sürdürülebilir gıda güvenliği kültürünü tüm faaliyetlerimize yaymak için kalite bilincine sahip, eğitimlerle desteklenerek sürekli iyileştirme ve gelişmeyi benimseyen mesleki etik odaklı, çevreye ve insan haklarına saygılı, personel ile çalışmayı,
- Ulusal ve Uluslarası yasal mevzuatlara, standartlara ve müşteri şartlarına tam uyum sağlamayı,
- Tedarik noktasından son tüketiciye ulaşıncaya kadar tüm faaliyetlerimizde kalite, gıda güvenliğini, Çevre, İsg ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı,
- Firmamız amaç ve hedefleri doğrultusunda, kısa ve uzun vadede çevre kirliliği ile ilgili riskleri en aza indirmek için gerekli önlemleri kaynağında almak, atıklarını ayrıştırarak doğaya uygun şekilde bertarafını/geri dönüşümünü sağlamak
- Gıda güvenliği tehlikelerini belirleyip, kontrol edip, ortadan kaldırmak için gerekli önlemleri almayı,
- HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi), Gıda Güvenliği, İşletme Hijyeni ve Sanitasyon kurallarına uyarak faaliyetlerimizi yürütmeyi,
- Üretimin hiçbir aşamasında katkı maddesi, gıda gerçekliği (otansite) esas olarak gıdaların bölgesellik ve içerik açısından kendine özgünlüğünün ve hakikiliğin yasal sınırlar içerisinde koruyacağımızı,
- Kurumsal risk yönetimi yaklaşımı ile şirket amaç ve hedeflerini etkileyebilecek tehlike/risk ve fırsatların belirlenmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi,
- Tüm paydaşlarımızla hizmet alma verme süreçlerinde bilgi güvenliğini kontrol altında tutmayı,
- Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek müşterilerimize fayda sağlayacak hizmetlerimiz için yenilikleri işletmemizde uygulamayı,
- Güvenliği ön planda tutarak, çalışanları ve tüm tarafları üretimin her aşamasında oluşabilecek İSG ve çevresel risklerden korumak için sıfır iş kazası yaklaşımı ile sağlıklı ve güvenli çalışmaları için önlemler almayı,
- İSG risklerini azaltma ve tehlikeleri ortadan kaldırmak, çalışanların sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarını iyileştirmek için önlemler almayı,
- Çalışanlarımızın dilek, öneri ve şikayetlerine önem vererek kaynağında çözüm bulmayı,
- İletişim kanallarını açık tutarak hem iç hem dış paydaşlarla etkili bir bilgi akışı sağlamayı,
- Sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olarak tüm paydaşlarımızın haklarına saygı duymayı,
Üst yönetim olarak bu politikanın anlaşılmasını, uygulanmasını ve sürekliliğini sağlamayı taahhüt ederiz.
VİZYONUMUZ
Müşterilerimize kaliteli ürünler ile hazırladığımız lezzetli ve hijyenik yemekleri ekonomik bütçeler ile sunmak öncelikli hedefimizdir.
Bu hedefte yürürken amacımız insan sağlığını önemseyen, çevreye duyarlı hizmet anlayışımız ile tercih edilen bir marka olmaktır.
MİSYONUMUZ
KUZEY MUTFAK sunduğu hazır yemek hizmetlerinde; kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla, dürüstlük ilkesinden ödün vermeden müşterilerinin uzun yıllar çözüm ortağı olmayı arzulamaktadır.