KAPSAMIMIZ
Entegre Yönetim Sistemi olarak; TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TS EN ISOISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi, TSE-HYB ve TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Belgesi ve TS EN ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanır ve “Kendi ve Müşteri Tesisinde Yemek Üretimi, Sunumu ve Personel Temini”ni kapsar.
VİZYONUMUZ & MİSYONUMUZ
- KUZEY MUTFAK ailesi olarak müşterilerimize kaliteli ürünler ile hazırladığımız lezzetli ve hijyenik yemekleri ekonomik bütçelerle sunmak öncelikli hedefimizdir. Bu hedefte yürürken amacımız insan sağlığını önemseyen, çevreye duyarlı hizmet anlayışımız ile tercih edilen bir marka olmaktır.
- KUZEY MUTFAK ailesi olarak sunduğu hazır yemek hizmetlerinde; kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla, dürüstlük ilkesinden ödün vermeden müşterilerinin uzun yıllar çözüm ortağı olmayı arzulamaktadır.
POLİTİKAMIZ
- Ürünlerin güvenirliğini sürekli kontrol altında tutarak lezzet ve kalite dengesini güvenli gıda ile bağdaştırmak üzere kurmuş olduğumuz yönetim sistemlerini uygular ve etkinliğini sürekli etkinliğini sürekli iyileştirmeyi ve güncelleştiririz.
- Son tüketiciye ulaşıncaya kadar oluşabilecek tüm potansiyel tehlikeleri saptayarak, belirlediğimiz kritik kontrol noktalarını eğitilmiş personel tarafından sürekli muayene ve kontrol altında tutarız ve Gıda güvenliğini ve kalitesini en üst düzeyde sağlamaya amaçlarız.
- Hem Entegre Yönetim Sistemi şartlarına hem müşterilerle karşılıklı hemfikir olunan şartlara hem de firmamızın tabi olduğu ulusal ve uluslararası yasal ve mevzuat şartlarına uyumlu çalışmaktayız.
- Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek; varlığımızın nedeni olan müşterilerimizin sağlıklı gıda ihtiyaçlarını karşılamak ve daha fazlasını verebilmek amacı ile yenilikleri işletmemizde uygularız.
- Hava, su ve toprak kirlenmesini önlemek için tüm faaliyetlerde proaktif önlemler almak
- Çevre faaliyetlerinde sürekli iyileştirme ve gelişmeyi sağlayacak çalışmalar yapmak
- Yürürlükteki ulusal ve uluslararası yasal ve diğer şartların çevre boyutlarıyla ilgili yükümlülüklerine uymak
- Sivil toplum örgütlerinin çevreyle ilgili çalışmalarına "sağlıklı bir çevre için" katkıda bulunmak
- Mal ve hizmet alınan tedarikçilerle, kalite, çevre duyarlılığı ve iş güvenliğini sağlayacak işbirliği ve güven temelinde çalışarak maliyetleri düşürmek, verimliliği ve uzun vadeli kârlılığı artırmak
- Tüm sektörlerde ve hizmet birimlerindeki faaliyetleri sistematik ve düzenli bir biçimde değerlendirerek sürekli daha iyiye ve doğruya yönelmek
- Gerçekleştirilen tüm projelerde tasarım aşamasından teslim aşamasına kadar çevre dostu bir anlayışla doğal kaynak ve enerji tüketimini en aza indirmek, toprak, hava ve su kirlenmesini önlemek ve ortaya çıkan atıkları maksimum oranda geri kazanmak için çalışmalar gerçekleştirilmektedir. Çalışanlarımızın katılımının ve ekip çalışmasının özendirildiği, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımların teşvik edildiği, verimli ve güvenli bir ortam sağlarız.
KUZEY YEMEK yenilikçi, güvenilir ve günümüzün yönetim sistemleri kavramlarına uygun yönetim anlayışıyla, her geçen gün ürün kalitesi ve devamlılığı kapsamında daha büyük başarılara imza atmakta ve bunu geleceğe taşımaktadır.
TAAHHÜTLERİMİZ
- Yapılan tüm işlerde ilgili yasal ve mevzuat şartlarına uymaktayız. Müşterinin bildirmiş olduğu spesifikasyonlara da yasal şartlar çerçevesinde uyacağımızı taahhüt ederiz. İş Sağlığı ve Güvenliği risklerini azaltma ve tehlikeleri ortadan kaldırma yönünde; sağlıklı ve güvenli çalışma koşullarını iyileştirmeyi, çalışanların sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemleri sürekli artırmayı taahhüt ederiz.
- Üretimin alanı içerisinde üretimin gerçekleştiği proses ve çevresinde kontrol dışı metal bulunmaması hususunda kontrolünün sağlanması; tüm tahta ve ahşap materyallerinin üretimde kullanılmaması; tahta, cam ve sert plastik kullanımı söz konusu ise kontrollerinin sağlanması ve ilgili prosedür aksiyonlarının uygulanmasını taahhüt ederiz.
- Hazır Yemek Üretim Tesisimizin tümünde HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi), Gıda Güvenliği, İşletme Hijyeni ve Sanitasyon kurallarına uyarak faaliyetlerimizi yürütmeyi, yapmış olduğumuz üretimin hiçbir aşamasında katkı maddesi, gıda gerçekliği (otansite) esas olarak gıdaların bölgesellik ve içerik açısından kendine özgünlüğünün ve hakikiliğin yasal sınırlar içerisinde koruyacağımızı taahhüt ederiz.
- Yönetim Sistemi uygulamalarına riayet ederek ürün güvenliği politikamızın uygulanmasında çalışanların bizzat görev almalarını sağlıyoruz. Çalışanlara veya temsilcisine de bulunmaları halinde danışılacağını ve katılımlarının sağlanacağını taahhüt ederiz.